Campings met privé-sanitair in Drenthe

  • Geen wandeltocht met wc-rol onder je arm
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis
  • Geliefde campingplaatsen, dus reserveer snel

Campings met privé-sanitair in Drenthe

2 personen
24 campings gevonden

Luxe kamperen op een camping met privé sanitair in Drenthe

Op een camping met privé sanitair in Drenthe ben je je hele vakantie van alle gemakken voorzien. Dankzij het eigen sanitair hoef je nooit aan te sluiten achterin een rij en je toilet en douche zijn altijd schoon. Ben je zelf minder goed ter been of ga je op vakantie met de kids, dan is dit de perfecte uitkomst voor een relaxte week.

Verken de regio op je eigen tempo

Vanuit de campings in Drenthe sta je snel bij diverse musea en historische plaatsen en je verkent de regio op je eigen tempo. Indrukwekkende bezienswaardigheden in de provincie zijn bijvoorbeeld het Nationaal Gevangenismuseum in Veenhuizen, het Drents Museum in Assen of Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Dankzij het eigen sanitair hoef je 's ochtends niet op de douche te wachten en kun je voor de grote drukte op pad.

Breng een bezoek aan het Hunebedcentrum

Tijdens een uitje naar de hunebedden mag een bezoek aan het moderne Hunebedcentrum niet ontbreken. Je leert alles over de geschiedenis van deze indrukwekkende bouwwerken. Het Hunebedcentrum is vlak bij het hunebed D27 gebouwd en voor jong en oud erg interessant.

Bekijk de prachtige natuur in Drenthe

Wist je dat Drenthe drie nationale parken heeft? De bekendste is het natte heidegebied het Dwingelderveld. In deze streek leven twee schaapskuddes met eigen herder. ’s Avonds spot je in nationaal park Drents-Friese Wold duizenden sterren en je maakt leuke vakantiefoto’s van fraaie authentieke dorpjes in nationaal park Drentsche Aa. Opfrissen na een actieve dag doe je op je camping in Drenthe met privé sanitair.