Vakantiehuizen bij Biddinghuizen

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen bij Biddinghuizen

2 personen
4 campings gevonden
<
1
>

Geniet van een ontspannen vakantie in een vakantiehuis bij Biddinghuizen

Kom volledig tot rust tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Biddinghuizen. Het kalme dorpje Biddinghuizen in het oosten van de provincie Flevoland is wellicht klein, maar vormt een uitstekende uitvalsbasis om talrijke bezienswaardigheden in de omgeving te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het populaire pretpark Walibi Holland of ga naar een van de vele festivals, zoals het beroemde Lowlands. Ook zijn zich gezellige steden als Zwolle, Kampen en Apeldoorn niet ver weg.

Ontdek de groene natuur van de Flevopolder

Natuur- en sportliefhebbers ontdekken de bijzondere natuur van de Flevopolder. Met name watersportliefhebbers surfen, zeilen of zwemmen volop in het vele water in de Flevopolder. Daarnaast zijn er tal van wandel- en fietsmogelijkheden. Wandel bijvoorbeeld door natuurgebied het Harderbos of langs de oevers van het Veluwemeer. De polder, dijken en weilanden lenen zich bovendien uitstekend voor urenlange fietstochten. Maak een tocht langs de gehele kust van Flevoland en bezoek het sfeervolle dorp Elburg.

Met het gezin naar het pretpark

Vanuit een vakantiehuis in Biddinghuizen beleven gezinnen met kinderen een geweldige tijd in het nabijgelegen pretpark Walibi Holland. Met meer dan dertig attracties, zoals achtbanen, de Crazy River en het reuzenrad La Grand Roue, is er voor ieder wat wils. Dierenliefhebbers bezoeken het Dolfinarium in Harderwijk. Hier maak je kennis met de onderwaterwereld van zeehonden en roggen en bekijk je de sensationele dolfijnenshow.