Vakantieparken in Flevoland

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Flevoland

Wissen
2 personen
3 campings gevonden
<
1
>

Ontdek de nieuwste provincie van Nederland vanaf je vakantiepark in Flevoland

Beschermd door kilometers dijk is Flevoland ontstaan; man-made land, maar liefst 4 meter onder zeeniveau. Met zijn heldere lijnen, ruimte, rust en schone lucht kom je volledig tot rust op een vakantiepark in Flevoland. Naast de prachtige natuurgebieden als de Oostvaardersplassen en de Randmeren zijn andere populaire bezienswaardigheden Walibi World, Bataviawerf, Bataviastad en het Aviodrome.

Ontdek de Oostvaardersplassen

Natuurliefhebbers brengen vanaf een vakantiepark in Flevoland een bezoek aan de schitterende Oostvaardersplassen. Dit reusachtige moerasgebied met ruige graslanden, ongerepte rietvlaktes, enorme waterplassen en schitterende bossen is een ideaal vogelparadijs voor honderden vogelsoorten. Dit bijzondere moerasgebied ontstond zo'n 50 jaar geleden. Al snel wisten veel dieren de streek te vinden, zoals lepelaars, ganzen, aalscholvers, vossen, reeën, hazen, vlinders en vleermuizen. Vanaf 2006 broedt zelfs de zeearend in dit gebied.

Naar het pretpark Walibi World

Gezinnen met kinderen beleven tijdens een vakantie in Flevoland een spectaculaire dag in attractiepark Walibi World. Dit pretpark in Biddinghuizen beschikt over maar liefst dertig avontuurlijke attracties voor waaghalzen. Ook zijn er leuke familieshows aanwezig.

De tijd vliegt bij luchtvaartmuseum Aviodrome

In het Luchtvaartmuseum Aviodrome in Lelystad leer je alles over het avontuurlijke verhaal van de pioniers in de luchtvaart. Bewonder meer dan honderd oude en nieuwe vliegtuigen, stap aan boord van een echte Boeing 747 of voel de adrenaline van een piloot in de flightsimulator.