Campings in Friesland waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Friesland waar honden zijn toegestaan

2 personen
58 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Vier je vakantie op een camping in Friesland met je hond

Samen met je hond genieten van de rust en ruimte in Friesland? Een camping in Friesland met hond is dan dé uitkomst. Het is fantastisch om je harige metgezel mee te nemen, want zo hoef je hem niet achter te laten in een kennel. Je hebt de keuze uit diverse campings waar ruimte is voor jou én je trouwe viervoeter. Bovendien is het voor jou leuk om ook andere dierenvrienden te ontmoeten.

Campings met faciliteiten voor honden

Dankzij specialiteiten voor dieren ontbreekt het je metgezel op de camping aan niets. Zo is er bijvoorbeeld het hondentoilet waar zijn hun behoefte kunnen doen. Maak je lange wandelingen met de hond langs het water? Dan wordt hij ongetwijfeld vies door het struinen in zand en modder. Sommige campings in Friesland beschikken over een hondendouche. Zo is hij snel schoon en is hij weer welkom in je camper of caravan.

Op stap met de hond

Verblijf je op een camping in Friesland met je hond? Dan ga je natuurlijk met je harige metgezel op stap en maak je de nodige wandelingen in de natuur. De provincie beschikt over een aantal prachtige gebieden waar honden mogen loslopen. Dit verschilt per locatie, dus let hier goed op. Wandel bijvoorbeeld langs het IJsselmeer of de Waddenzee en geniet met je huisdier ongestoord van de Friese natuur.