Vakantieparken bij Epe

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken bij Epe

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Een ontspannen vakantie op de Veluwe vanaf een vakantiepark bij Epe

Geniet tijdens je verblijf op een vakantiepark bij Epe van de Veluwe, het bekendste en grootste natuurgebied van Nederland. Deze schitterende streek vol bossen, stuwwallen, zandverstuivingen en heide leent zich uitstekend voor eindeloze wandel- en fietstochten. Daarnaast vind je talrijke gezellige steden en bruisende pretparken in de omgeving.

De Big Five spotten op de Veluwe

Op iedere locatie in nationaal park de Hoge Veluwe kun je wilde dieren spotten, waaronder de bekende Big Five: ree, Schotse hooglander, wild zwijn, edelhert en vos. Misschien komt er tijdens je wandeling wel een zwijn met jongen uit de bosjes schieten! In het relatief rustige natuurgebied Deelerwoud heb je de grootste kans om wilde dieren te zien. Deze bosstreek bevindt zich tussen Apeldoorn en Arnhem. Maak bij het wandelen of fietsen een tussenstop bij het prachtige Kröller-Müller Museum om te uitgebreide collectie moderne kunst te bewonderen.

Naar het pretpark met de kinderen

Gezinnen met kinderen gaan vanaf het vakantiepark bij Epe naar het dichtbijgelegen pretpark Julianatoren. Hier vind je meer dan zestig attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Beleef in opwindende dag in de Draaiende Piraat, de Tollende Muis of de Mega Muizenschommel. Dierenliefhebbers bezoeken de Apenheul in Apeldoorn. Geen standaard dierentuin met hekken: de helft van alle apen wandelt los tussen de bezoekers. Je bent nog nooit zo dicht bij een aap geweest - maar pas op je spullen!