Vakantiehuizen bij Groesbeek

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen bij Groesbeek

Wissen
2 personen
9 campings gevonden
<
1
>

Vakantiehuis Groesbeek: genieten in de grensstreek

Vier je vakantie bij Groesbeek, een groen dorp op slechts een steenworp afstand van Nijmegen. Maak tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Groesbeek kennis met dit prachtige dorp en zijn verrassingen. Het dorp ligt op enkele kilometers van de Duitse grens en dus ben je verzekerd van bossen, heuvels, dalen en nog veel meer schitterende natuur. Trek eropuit voor een avontuurlijke wandeling en verwonder je over de schoonheid van het Nederlandse landschap.

Groesbeek, het wijndorp van Nederland

Groesbeek is hét wijndorp van Nederland, want je vindt er voor 25 hectare aan wijngaarden. Zes boeren maken er verschillende wijnen. Neem daarom zeker deel aan een wijnproeverij bij een wijngaard of hoeve aan huis. Wil jij je een paar dagen letterlijk onderdompelen in de wijn? Laat je verrassen tijdens de jaarlijkse wijnfeesten in de maand september. Een prima reden om een vakantiehuis rondom Groesbeek te reserveren.

Groesbeek Canadian War Cemetery

Combineer jij je vakantie graag met een stukje geschiedenis? Breng een bezoek aan de Groesbeek Canadian War Cemetery. Deze rustplaats voor 2629 militairen die sneuvelden tijdens de Tweede Wereldoorlog maakt ongetwijfeld grote indruk op je. Maak een wandeling over de begraafplaats en laat de boodschap op iedere grafsteen tot je doordringen. Met een ander gevoel keer je terug naar je vakantiewoning.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter