Minicampings in Groesbeek

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Minicampings in Groesbeek

Wissen
2 personen
30 campings gevonden

Natuurrijk kamperen op een mini camping in Groesbeek

Groesbeek ligt in een heuvelachtig en bosrijk gebied en is bij uitstek geschikt voor een korte of langere kampeervakantie in eigen land. Dit plaatsje in de provincie Gelderland is een geslaagde bestemming voor liefhebbers van wandelen en fietsen. Het is bovendien de ideale plek om je batterij weer op te laden. Groesbeek is hét wijndorp van Nederland, want je vindt er maar liefst 25 hectare aan wijngrond.

Bezienswaardigheden in Groesbeek en omgeving

Tijdens je verblijf op een mini camping in Groesbeek geniet je volop van een mooie omgeving. Al lopend of fietsend maak je kennis met de hoogtepunten van dit Gelderse dorp en nabije omgeving. Sta bijvoorbeeld oog in oog met de Zuidmolen, de korenmolen van Groesbeek, of struin op je gemak door Museumpark Orientalis Heilig Land Stichting, het voormalig Bijbels Openluchtmuseum.

Geniet van een comfortabele kampeervakantie in Groesbeek

Een mini camping in Groesbeek is van alle gemakken voorzien en daarom ontbreekt het je aan niets. De sanitaire voorzieningen zijn prima geregeld en ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. Laat ze deelnemen aan verschillende activiteiten of ga zelf met ze op stap. Zo is het hele gezin verzekerd van een comfortabele kampeervakantie in Groesbeek.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter