SVR Campings in Valkenburg

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Valkenburg

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Kamperen bij de boer op de SVR camping in Valkenburg

Op een SVR camping in Valkenburg geniet je van de prachtige glooiende landschappen waar Limburg zo bekend om staat. En op de boerderij is altijd wel iets te beleven voor jong en oud. Geniet van een prachtige ligging in bijvoorbeeld het Geuldal, waar je fietstochten maakt en de stad bezoekt.

Geniet met volle teugen van het buitenleven

Verblijf te midden van het boerenlandschap op een SVR camping in Valkenburg. Dit kan bij een veehouderij zijn, waar je meehelpt met het verzorgen van de dieren, of op een akkerbouwbedrijf. Ga je op vakantie met kinderen, dan helpen zij de boer bij het voeren van de dieren en het rapen van eieren. Heb je geluk, dan maak je de geboorte van een lammetje of kalfje mee. Op het terrein zijn vaak skelters, een trampoline of andere speeltoestellen aanwezig.

Verken de schitterende omgeving en zijn historie

Maak vanuit de camping mooie fiets- en wandeltochten door het Limburgse landschap met akkers, heuvels, bossen, vennen en wijngaarden. In Valkenburg bezoek je de mergelgrotten en de oude kasteelruïne, waar je de ridderzaal en verdedigingstoren bezichtigt. Op een half uurtje rijden ligt het drielandenpunt op de Vaalserberg met een reuzedoolhof en een speeltuin. Binnen een kwartier ben je in Maastricht, waar je naast nog meer historie veel winkels en gezellige terrasjes vindt.