Camping Maastricht

Wissen
2 personen
68 campings gevonden

Kamperen rond Maastricht: vakantie in het bourgondische land

Het glooiende Limburgse landschap leent zich bij uitstek voor een onbezorgde vakantie op een camping rond Maastricht. Het bourgondische land is een uitgelezen plek om te genieten en in de provinciehoofdstad met zijn befaamde terrascultuur kan dat prima! Kamperen in de omgeving van Maastricht voelt bijna als een vakantie in het buitenland, maar dan zonder dat je ver hoeft te rijden. Daarom heeft ANWB Camping een aantal mooie campings in de buurt voor je op een rij gezet. De ligging aan de Maas, de schitterende historische gebouwen en de gastvriendelijkheid maken dit gebied tot een heerlijke vakantiebestemming!

Ruime keus aan topcampings in de buurt van Maastricht

De campings rond Maastricht liggen verspreid over Zuid-Nederland en een deel van België, maar altijd op kleine afstand van de stad. De omvang van de campings varieert van klein tot zeer groot en veel campings zijn een aanrader wanneer je een lang weekend op vakantie wilt of op doorreis bent. Liefhebbers van kleine, gemoedelijke campings hebben bijvoorbeeld de keus uit kampeerterreinen bij de boer of op een mooi landgoed. Ben je op zoek naar een geschikte familiecamping met meer ruimte? Dan is een grote camping met afgebakende staanplaatsen prettig, ook vanwege de ruime voorzieningen en het vermaak!

Zo kies je de ideale camping bij Maastricht

Mag de hond mee en is er wifi? En zijn er beschutte plaatsen of volledig ingerichte huuraccommodaties? Zomaar een paar vragen die je mogelijk hebt wanneer je op vakantie gaat in de regio van Maastricht. ANWB Camping denkt graag met je mee. Met behulp van een aantal handige filters geef je precies aan wat je wensen zijn en kom je uit bij jouw ideale camping!

Vermaak op en buiten de camping

De campings rond Maastricht liggen in een geweldige omgeving. Ideaal voor een fiets-of wandeltocht of een uitstapje naar een van de fraaie steden in de buurt, zoals Vaals met zijn drielandenpunt of het historische Valkenburg. En wat te denken van een avontuurlijke verkenningstocht met de kinderen door een van de vele ondergrondse grottenstelsels? Op de campings zelf valt verder ook genoeg te beleven. Neem een duik in het zwembad, geniet van de zon en een goed boek of doe mee aan een georganiseerd sporttoernooi. Zeker de grotere campings bieden veel vermaak voor de kinderen, met animatieteams die leuke activiteiten verzorgen.

#