Vakantieparken in Eindhoven

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Eindhoven

2 personen
0 campings gevonden

Geniet van het bourgondische leven op een vakantiepark in Eindhoven

Tijdens je vakantie op een vakantiepark in Eindhoven maak je kennis met de boeiende lichtstad van Noord-Brabant. De bruisende stad vol historische gebouwen en gezellige winkels vormt een perfecte combinatie met de gemoedelijkheid van de bourgondische provincie. Bezoek het DAF-museum of wandel door de schitterende natuurgebieden in de directe omgeving van Eindhoven.

De fraaie architectuur van Eindhoven

Het vakantiepark in Eindhoven vormt de perfecte uitvalsbasis om de bijzondere architectuur van de lichtstad te bewonderen. De historische panden vind je met name in de wijk de Bergen. Deze wijk is de vernietigingen van de Tweede Wereldoorlog gelukkig bespaard bleven. Uit de recentere historie is de St. Catharinakerk uit 1867 een aanrader. Het bouwwerk beschikt over torens van maar liefst 73 meter hoog. Verder is de gloeilampenfabriek van Philips een bezoek waard. Philips is vanuit Eindhoven tot een van Nederlands meest succesvolle bedrijven uitgegroeid. Verwonder je daarnaast over de reusachtige woontorens als de Admirant en het Evoluon.

Genieten van het bourgondische Brabant

Tijdens je vakantie in Eindhoven merk je al snel de bourgondische gastvrijheid van Brabant op. De levendige stad beschikt over tal van bruine kroegen, sfeervolle restaurants, enorme warenhuizen en sfeervolle winkels. De langgerekte straat Stratumseind staat symbool voor de gezellige stad. Met meer dan vijftig danscafés, cafés en restaurants is er altijd een plek waar je je thuis voelt.