Kleine campings in Oisterwijk

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Oisterwijk

2 personen
39 campings gevonden

Verken de mooiste natuurgebieden rondom de kleine campings in Oisterwijk

De kleine campings in Oisterwijk liggen op steenworp afstand van de mooiste natuurgebieden van Noord-Brabant. Maak een wandeling over de Kampina, de Oisterwijkse Bossen en Vennen of de Vennenroute. De leuke huisjes die je tijdens je wandeling tegenkomt worden in de zomer omgetoverd tot terrassen. Neem ook een mand vol lekkers mee voor een picknick aan een van de vele meertjes.

Waarom Oisterwijk Parel in ’t Groen wordt genoemd

Oisterwijk staat ook wel bekend als de Parel in ’t Groen en dat is niet zonder reden. Vanuit de kleine campings in Oisterwijk verken je verschillende natuurgebieden, die samen het Groene Woud vormen. Zowel de korte als lange routes verken je te voet of per fiets. Wellicht spot je tijdens je dagje uit IJslandse paarden, een schaapskudde of runderen. Liever vogels spotten? In de natuurgebieden zijn verschillende houten huisjes waar je in alle rust de lepelaar, ijsvogel of zilverreiger observeert.

Trakteer jezelf op een welverdiend drankje in het bruisende centrum

Een dag wandelen of fietsen maakt hongerig. Ook de kinderen hebben na al die beweging vast zin in een glaasje frisdrank. Een mini camping in Oisterwijk ligt dicht bij het bruisende, ruim opgezette centrum. Neem plaats op een van de vele terrassen en geniet van een bourgondische, echt Brabantse menukaart.