Campings in Bergen aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Bergen aan zee

2 personen
0 campings gevonden

Op vakantie in eigen land: kamperen in Bergen aan Zee

Voor een vakantie aan zee hoef je geen verre reis te maken. Ons eigen kleine kikkerland biedt mogelijkheden in overvloed. Een vakantie op een camping in Bergen aan Zee biedt je alle voordelen van een vakantie aan de oer-Hollandse Noordzeekust. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van campings in Bergen aan Zee.

Redenen voor een vakantie aan de Nederlandse kust

De zeelucht doet iets met je: je voelt je energieker, slaapt lekkerder en het geruis van de golven werkt ontspannend. Met het stabiele zomerweer dat we in Nederland kennen, hoef je geen tropische bestemming op te zoeken om zonnestralen op te vangen. Een camping in Bergen aan Zee heeft alle ingrediënten voor een geslaagde strandvakantie.

Op de camping in Bergen aan Zee met kinderen

Kinderen genieten enorm van een strandvakantie. Schepjes en emmertjes mee en een net voor het vangen van kleine krabbetjes - de fantasie van kinderen is eindeloos en leidt tot de mooiste zandkastelen. Ze zijn uren bezig met elkaar ingraven in het zand, een balletje trappen bij de duinen en poeltjes maken met emmertjes zeewater. Ouders genieten van de bezigheden van hun kinderen - het ultieme vakantiegevoel is volop aanwezig.

De omgeving verkennen per fiets

Tijdens je vakantie in Bergen aan Zee is verveling niet nodig, want er is genoeg te doen. Wil je een dagje strand overslaan? Dan kun je de prachtige omgeving per fiets verkennen. Ben je niet in de gelegenheid je eigen fiets mee te nemen, dan behoort huren ook tot de mogelijkheden. Sommige campings hebben hun eigen fietsverhuur of je huurt een fiets in het dorp. Fiets naar de nabijgelegen kustplaatsen, zoals Egmond aan Zee op slechts enkele kilometers. Ook een wandeling naar dit prachtige dorpje is prima te doen. Neem onderweg al het moois in je op.

Mooie campings in Bergen aan Zee

De Nederlandse kust is een populaire vakantiebestemming, waardoor er altijd een ruim aanbod van campings is. In Bergen aan Zee is dat niet anders. Dit biedt je de kans een camping te kiezen die het meest aan je voorwaarden voldoet. Misschien wil je graag de hond meenemen; dan selecteer je een camping waar honden welkom zijn. Wil je dichtbij de zee kamperen? Filter dan op afstand van de camping tot de zee. Een strandvakantie is zeer geschikt voor gezinnen. Wil je ook wel eens een dagje op de camping blijven? Een kindvriendelijke camping, ook wel een gezinscamping genoemd, past dan goed bij jou. Deze campings beschikken over minimaal een grote speeltuin en een animatieteam. Met behulp van de filters vind je de camping die aan je wensen voldoet.