Vakantiehuizen in Egmond aan Zee

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Egmond aan Zee

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Vakantiehuis in Egmond aan Zee

Blijf voor een strandvakantie eens in Nederland en huur een vakantiehuis in Egmond aan Zee. Gelegen aan mooie stranden en tussen prachtige duinen is dit dorp de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie.

Familiebadplaats

Een vakantiehuis in Egmond aan Zee is een uitgelezen plek voor een heerlijke familievakantie. Begin de dag met een lange wandeling en een kopje koffie op het terras van een van de vele strandtentjes. Aan het water vermaken de kinderen zich met zandkastelen bouwen en schelpen zoeken, terwijl jij na een frisse duik lekker op je badlaken ligt te luieren. Terug in het huisje eet je samen in de tuin of loop je zo naar een van de restaurants in het centrum.

Het hele jaar door vakantie

Egmond aan Zee is niet alleen mooi in de zomer; elk moment van het jaar is er wel iets te doen. Ontvlucht de drukte en maak een fiets- of wandeltocht door het Noordhollands Duinreservaat. Hier ontdek je bijzondere flora en fauna of sta je oog in oog met een Schotse hooglander. Bekijk de oude vissershuisjes in het dorp, zoek het Nijntje aan Zee-plein en beklim de vuurtoren Van Speijck. Of rijd door de bloeiende bollenvelden, proef kaas op de kaasmarkt in Alkmaar en leer meer over de prehistorie, Romeinse tijd en Middeleeuwen in het Huis van Hilde in Castricum.