Charmecampings in Noord-Holland

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in Noord-Holland

2 personen
4 campings gevonden
<
1
>

Vakantie vieren op de mooiste locaties op een charme camping in Noord-Holland

De naam verklapt het eigenlijk al, een charme camping in Noord-Holland is gevestigd op de mooiste locaties die de provincie rijk is. Direct aan het strand of dicht bij een van de vele leuke steden; het is allemaal mogelijk. Kom heerlijk tot rust met het hele gezin of zoek juist het bruisende en drukke leven in de provincie op.

Maak familiefoto’s in Zaandam

Laten we eerlijk zijn, Zaandam is een toeristische trekpleister. Zowel Nederlandse als buitenlandse toeristen weten deze oer-Hollandse plek maar al te goed te vinden. Jaarlijks wordt deze plek door meer dan 2 miljoen buitenlandse toeristen bezocht. Tijdens een wandeling kom je vele molens, Zaanse huisjes, een klompenmakerij en een kaaswinkel tegen. Leuk om je souvenirs te shoppen en familiefoto’s te maken.

Een dagje uit naar de vele leuke steden

Vanuit een charme camping in Noord-Holland ben je binnen de kortste keren bij de vele leuke steden in de provincie. Breng zeker een bezoek aan het altijd levendige Amsterdam of kies er juist voor om de minder drukke steden en badplaatsen te bezoeken. Haarlem, Alkmaar, Egmond aan Zee, Zandvoort aan Zee en Schoorl zijn ook zeker het ontdekken waard.