5-sterrencampings in Noord-Holland

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

5-sterrencampings in Noord-Holland

Wissen
2 personen
3 campings gevonden
<
1
>

Een onvergetelijke vakantie op een 5 sterren camping in Noord-Holland

Op een 5 sterren camping in Noord-Holland ben je verzekerd van een onvergetelijke luxe vakantie. In de provincie heb je de keuze uit verschillende campings die genoeg vermaak voor jong en oud bieden en de campings zijn de perfecte uitvalsbasis om de rest van de regio te ontdekken. Van een lange wandeltocht tot aan een bruisende citytrip, het is allemaal mogelijk in Noord-Holland.

Bezoek de vele leuke steden in Noord-Holland

De kans is groot dat een 5 sterren camping in Noord-Holland waar je vakantie viert in de buurt van een bruisende stad ligt. Bezoek het Vondelpark, Rijksmuseum, de Dam en Artis in Amsterdam. Ontwijk je liever grote hordes toeristen? Dan bieden steden als Haarlem en Alkmaar een prima alternatief.

Verschillende luxe faciliteiten op een 5 sterren camping in Noord-Holland

Met een 5 sterren camping ben je zeker van verschillende luxe faciliteiten. Zo klimmen en klauteren de kids urenlang op de royale speeltoestellen of beleven ze de leukste avonturen bij de waterglijbaan en het zwembad. Het animatieteam organiseert leuke activiteiten voor jong en oud en sportieve kids hebben de tijd van hun leven op de voetbalvelden en tennisbanen.

Maak gebruik van de fietsverhuur

Noord-Holland beschikt over een uitstekend netwerk aan fietspaden. Hierdoor zijn er ook verschillende fietspaden dicht bij de camping te vinden. Maak gebruik van de fietsverhuur van de camping en verken de mooie natuurgebieden van de provincie vanaf het zadel. Blijf je liever op de camping voor een leuke activiteit? In veel gevallen zijn er een midgetgolfbaan en een hal om te lasergamen aanwezig.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter