Vakantiehuizen in Noord-Holland

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Noord-Holland

Wissen
2 personen
10 campings gevonden
<
1
>

Vakantiehuis Noord-Holland: typisch Hollandse iconen

Wil je dolgraag in Noord-Holland op vakantie? Een vakantiehuis in Noord-Holland maakt het mogelijk. In deze provincie heb je veel mogelijkheden om van je vakantie een succes te maken. Bezoek een van de vele levendige Noord-Hollandse steden of ga langs bij een van de vissersdorpen die deze regio rijk is.

Amsterdam, een aaneenschakeling van bezienswaardigheden

Amsterdam is dé trekpleister van de provincie Noord-Holland. De hoofdstad van Nederland is wereldberoemd vanwege de historische handelshuizen en panden. Bovendien mag in deze stad een bezoek aan het Anne Frank Huis niet ontbreken. Nog meer historie, kunst en geschiedenis tref je aan in het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. Verplichte kost tijdens je vakantie in Noord-Holland!

Maak een uitstapje naar Texel

Vertoef je in een vakantiehuis in Noord-Holland? Dan maak je zeker een uitstapje naar Texel. Vanuit Den Helder neem je de boot naar het Waddeneiland, waar je vele bezienswaardigheden kunt bezoeken. De duinen en het strand, maar ook de charmante dorpjes maken beslist indruk op je. Bezoek ook natuurmuseum en zeehondenopvang Ecomare, juttersmuseum Flora of maritiem museum Kaap Skil. Uiteraard sluit je je dag op Texel af bij de Skuumkoppe-brouwerij voor een Texels speciaalbier.

Het Muiderslot: een fascinerend kasteel

Het Muiderslot ligt op een steenworp afstand van Amsterdam en heeft een indrukwekkende geschiedenis. Het kasteel heeft de tand des tijds prima doorstaan en oefent een grote aantrekkingskracht uit op jong en oud. Bezoek de statige kamers en zalen of maak een wandeling door de groene kasteeltuin. Hier waan je je een echte prins of prinses.

Enkhuizen, de Haringstad van Nederland

Enkhuizen staat bekend als de Haringstad van Nederland. In dit sfeervolle dorp aan de Zuiderzee heeft de visserij decennialang een belangrijke rol gespeeld. Ben je nieuwsgierig naar dit stukje geschiedenis? Doe inspiratie op in het Zuiderzeemuseum en ontdek hoe het leven van de vroegere bewoners eruit zag. In Volendam kun je geschiedenis van de visserij en de unieke cultuur van het dorp leren kennen.

Kom tot rust in nationaal park Zuid-Kennemerland

In nationaal park Zuid-Kennemerland kom je helemaal tot rust. Typerend zijn de uitgestrekte bos- en duinlandschappen, een heerlijke plek voor een wandeling. Bovendien is er een reële kans dat je herten, wilde paarden of andere dieren tegenkomt. Met een beetje geluk leg je ze vast op beeld. Een uitstekende reden om je camera mee te nemen!