Vakantiehuizen bij Dalfsen

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen bij Dalfsen

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Vakantiehuis Dalfsen: vakantie in een groene omgeving

Ben je toe aan een vakantie in een natuurrijke omgeving? Een vakantiehuis bij Dalfsen nodigt uit tot het maken van een lange wandeling of fietstocht. Dalfsen staat namelijk bekend als een van de mooiste dorpen in Nederland en dankt dit onder andere aan de mooie wandel- en fietsroutes. De uitgestrekte velden en de Overijsselse Vecht geven je nieuwe energie en dus is het hier ieder jaargetijde fijn vertoeven.

Dalfsen centrum: ontdek oude woningen en kerken

Tijdens je verblijf in een vakantiehuis bij Dalfsen trek je eropuit voor een wandeling in het dorp. Naast winkels en supermarkten wordt de kern van het dorp gevormd door oude kerken en woningen. Gebouwen die het meest opvallen zijn bijvoorbeeld de Nederlands Hervormde kerk, de Westermolen en de RK Cyracuskerk. Stap eens een kerk binnen, brand een kaarsje voor een geliefde of verdiep je in het ontstaan van de historische gebouwen.

Wandelen en fietsen in de omgeving van Dalfsen

De meeste toeristen komen naar Dalfsen vanwege de schitterende natuur. De omgeving van het dorp leent zich uitstekend voor een wandeling of fietstocht. Loop natuurgebied de Bellingeweer in of maak een wandeling over de dijk. Vertoef je liever in een bosrijke omgeving? Dit is mogelijk in de Horte, Vilsteren of Huize Den Berg. De Lemelerberg is eveneens een aanrader, want deze stuwwal is ruim 150.000 jaar gelden ontstaan in de voorlaatste ijstijd.