Campings in Overijssel met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Overijssel met zwembad

2 personen
61 campings gevonden

Campings in Overijssel met zwembad

Op de meeste campings in Overijssel met zwembad vind je ook natuurlijk water, zoals een meer met strand, een rivier of een kanaal. Met Zwolle als hoofdstad biedt Overijssel alles voor een plezierige citytrip.

Waarom een camping in Overijssel met zwembad?

Houd je van natuur en rust? Kies dan voor een kleine natuurcamping, bijvoorbeeld vlak aan het water, waar je soms ook in mag zwemmen. Eenvoud staat hier centraal. Houd er dan ook rekening mee dat je voor het zwembad of de dichtstbijzijnde supermarkt soms een eindje moeten rijden. Heb je graag wat meer leven in de brouwerij, zoals animatie voor de kids en aantrekkelijke sportfaciliteiten? Kies dan voor een middelgrote, grote of zeer grote camping. Hier doe je meestal je (kleine) inkopen op de camping of op loopafstand.

Wat maakt Overijssel zo aantrekkelijk?

De natuur is hier adembenemend. Overijssel herbergt vele natuurgebieden, zoals de Weerribben. Traditionele windmolens staan trots verspreid in het landschap. Een bezoekje aan het Vechtdal zal je niet teleurstellen. Langs de meanderende rivier de Vecht en de IJssel vind je vele mooie plaatsjes om van een heerlijk kopje koffie te genieten en je benen rust te gunnen. Wandelen, fietsen en kanoën: het kan hier allemaal. Zwolle ligt zowel aan de IJssel als aan de Vecht en het Zwarte Water. Je vindt hier verschillende mooie parken en je geniet van een rijke geschiedenis. In de zomer bruist Zwolle van de gezellige (straat)festivals.

Ook Enschede, de grootste stad van de provincie Overijssel, is een bezoekje waard. Hier vind je een haven en er lopen verscheidene beken door de stad. Ook hier ontsnap je aan de drukte van het stadsleven in een van de vele parken die de stad rijk is. Verschillende evenementen zorgen er tevens voor dat hier altijd wat te beleven is, zoals de marathon van Enschede, de Batavierenrace, Muziek in de Straten en het culinaire evenement Proef Eet. Je zult je niet vervelen als je kiest voor een vakantie op een camping met zwembad in Overijssel.