Campings in Overijssel waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Overijssel waar honden zijn toegestaan

2 personen
76 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Vier vakantie op een camping in Overijssel met je hond

Een camping in Overijssel met je hond staat garant voor een onwijs leuke vakantie. De provincie wordt ook wel de Tuin van Nederland genoemd en staat bekend om de mooie natuur. De kop van Overijssel wordt gekenmerkt door meren en rivieren. Salland herkennen we aan de glooiende landschappen en Twente staat bekend om de bosrijke omgeving en gemoedelijke steden. Ideaal voor lange wandelingen!

Leuke activiteiten voor de hond en de kids

Waar je ook vakantie gaat vieren in de provincie, je trouwe viervoeter beleeft overal een leuke tijd. Maar ook voor de kids is er een breed aanbod aan activiteiten. Ga bijvoorbeeld een dagje weg naar attractiepark Hellendoorn en Slagharen. Wildleven spot je in dierenpark Emmen en de bruisende steden hebben leuke winkeltjes, musea en lekkere horeca. Deze highlights liggen op relatief korte afstand van de camping in Overijssel.

Breng een bezoek aan het Venetië van Nederland

Wist je dat Giethoorn ook wel het Venetië van Nederland wordt genoemd? Deze trekpleister staat bekend om de vele slootjes en kanalen, en staat garant voor een perfect dagje uit vanaf de camping in Overijssel met je hond. Verken de regio met een bootje of maak een leuke wandeling of fietstocht. Ook mag een bezoek aan nationaal park Weerribben Wieden niet ontbreken. Dit gebied kun je vanaf een fluisterboot bewonderen.