Kleine campings in Ommen

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Ommen

Wissen
2 personen
28 campings gevonden

Relaxed kamperen op een kleine camping in Ommen

Kampeer je het liefst op een minicamping in een bosrijke omgeving? Vanaf een kleine camping in Ommen wandel je zo het bos in. De stad in Overijssel ligt in het Vechtdal en dit gebied is zeer geliefd onder wandelaars en natuurliefhebbers. Overnachten doe je midden in de Ommense natuur, terwijl je wordt omgeven door rust en stilte. Het centrum van de Hanzestad ligt meestal op steenworp afstand van de camping en is gemakkelijk aan te lopen of te fietsen.

Bezienswaardigheden in Ommen

De stad Ommen heeft een historisch centrum en is een fijne plek om een terrasje te pakken. Verder stap je er allerlei musea binnen zoals het Nationaal Tinnen Figuren Museum en het Vliegermuseum. Wil je meer van de omgeving zien? Pak de boot naar Dalfsen of rijd er met de auto naartoe. Wandel langs de Vecht, ontspan en krijg tegelijkertijd iets van de omgeving te zien.

Kamperen met alle voorzieningen binnen handbereik

Tijdens je vakantie op een kleine camping in Ommen ontbreekt het je aan niets. Je kampeert namelijk in een groene omgeving en dankzij de kleinschaligheid maak je gemakkelijk contact met de gastheer of gastvrouw. Wie weet ontvang je leuke tips voor een dagje uit. Verblijf je op een camping met zwembad? Neem een verfrissende duik en voel je als herboren! Of je nu samen op vakantie bent of met het complete gezin: elektriciteit en sanitaire voorzieningen zijn op een kleine camping in Ommen perfect geregeld.