SVR Campings in Ommen

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Ommen

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Kampeer dicht bij de natuur op een SVR camping in Ommen

Breng je graag je kampeervakantie door in de natuur? Een SVR camping in Ommen is een fijne plek om tot rust te komen. Je verblijft in een schitterende omgeving en kampeert altijd midden in de natuur, want je logeert bij de boer. Dit wordt dan ook een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin.

Het leven op de boerderij

Op een plattelandscamping in Ommen maak je kennis met het hectische leven op de boerderij. Kampeer dicht bij dieren zoals koeien, paarden, kippen en geiten of verblijf op een boerderij waar allerlei groentes en bolgewassen worden verbouwd. Kinderen mogen vaak helpen bij allerlei klusjes en voor jou is het interessant om verschillende streekproducten te proeven.

Ontdek Ommen en omstreken

Je verblijf op een van de SVR campings in Ommen gaat gepaard met allerlei leuke uitstapjes. Ommen is een Hanzestad en ligt aan de Overijsselse Vecht. De stad is vooral in trek vanwege de natuur, historie en rust. Mensen vinden het heerlijk om er te wandelen, te fietsen of een terrasje te pakken. Neem ook gerust een kijkje in het Vliegermuseum of bezoek het indrukwekkende Nationaal Tinnen Figuren Museum.

Trek eropuit en bezoek Dalfsen en Zwolle

Trek je er graag op uit en vind je het leuk om de omgeving beter te leren kennen? Een SVR camping in Ommen is een prima uitvalsbasis om de boot te nemen naar Dalfsen. Dit dorp ligt vlak bij Zwolle en ook die stad is perfect geschikt voor een dagtrip. Vaar bijvoorbeeld over de Zwolse grachten of maak een historische stadswandeling langs de verschillende bezienswaardigheden.