Campings in Zwolle met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Zwolle met zwembad

Wissen
2 personen
16 campings gevonden
<
1
>

Genieten op een camping bij Zwolle met zwembad

Zwolle is misschien niet de eerste bestemming die in je opkomt bij de gedachte aan een vakantie in eigen land. Jammer, want een vakantie op een camping bij Zwolle met zwembad is een echte aanrader. Zwolle is een Hanzestad in hart en nieren, waar je in en om de stad genoeg te zien en te doen hebt. En na een dag vol activiteiten neem je een verkwikkende duik in het zwembad. Op deze themapagina staan alle campings met zwembad in of in de buurt van Zwolle.

Een prachtige binnenstad

Zwolle is een schitterende stad waar je alleen al uren kunt vullen met het bekijken van de mooie historische handelsgebouwen. Ook kan de fervente winkelaar zijn hart hier ophalen. In en om de binnenstad vind je enkele uitstekende restaurants, waaronder het beroemde restaurant de Librije, met maar liefst drie Michelinsterren! Buik vervolgens uit op een van de gezellige terrassen en neem de knusse omgeving in je op.

Zwolle ontdekken

Deze bijzondere stad ontdek je te voet of op de fiets. Maar wist je dat je vanaf het water nog een hele andere kant van de Hanzestad ziet? Vanaf je camping in Zwolle met zwembad boek je dan ook een leuke rondvaart. Of pak het nog iets originelers aan en huur een step.