Campings op de Utrechtse Heuvelrug met overdekt zwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings op de Utrechtse Heuvelrug met overdekt zwembad

2 personen
6 campings gevonden
<
1
>

Kamperen in het groen op campings op de Utrechtse Heuvelrug met overdekt zwembad

Wil je heerlijk kamperen omringd door groen? Dan is een vakantie op een van de campings op de Utrechtse Heuvelrug met overdekt zwembad een uitstekend idee. Het hele jaar door leent het binnenbad zich perfect voor urenlang plezier in het water en ook bij kouder weer hoef je tijdens je kampeervakantie niet in te leveren aan waterpret.

Onderneem verschillende activiteiten in de regio

Wist je dat de Utrechtse Heuvelrug, op de Veluwe na, het grootste bosgebied van Nederland is? Het gebied strekt zich uit van het noorden in de provincie tot aan het zuidoosten, en er zijn tal van verschillende activiteiten in de regio te ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld de Amerongse Berg, de Piramide van Austerlitz, Kaap van Doorn of Lage Vuursche. Maak een wandeling door de bossen, uiterwaarden en heidevelden en ontsnap even aan het hectische dagelijks leven.

Leuk voor een lang en kort verblijf

Lekker wandelen, fietsen of paardrijden in de natuur, het is allemaal mogelijk vanaf campings op de Utrechtse Heuvelrug met overdekt zwembad. Daarnaast lenen steden als Amerongen en Zeist zich ook goed voor een leuk dagje uit. Hierdoor is dit stukje Nederland uitstekend geschikt voor een lang en kort verblijf.