Campings op de Veluwe met overdekt zwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings op de Veluwe met overdekt zwembad

2 personen
31 campings gevonden

Camping op de Veluwe met overdekt zwembad voor echte waterratten

Als je ongeacht de weersomstandigheden wilt zwemmen op vakantie kies je voor een camping met overdekt zwembad op de Veluwe. Deze geselecteerde campings hebben allemaal een binnenbad. Bij sommige campings is er ook een buitenbad of glijbaan aanwezig. Zo combineer je waterpret met een verblijf op de Veluwe en al het moois wat deze groene regio te bieden heeft.

Camping Veluwe met overdekt zwembad voor gegarandeerd waterplezier

Met een binnenzwembad op de camping ben je verzekerd van waterplezier. Maak een keuze uit deze campings op de Veluwe met overdekt zwembad. In Nederland ben je niet altijd verzekerd van warm weer, maar met een binnenbad op de camping kun je wel altijd zwemmen. Ook in het voorjaar is een camping op de Veluwe met overdekt zwembad ideaal. Tijdens een weekend weg of een korte vakantie spelen de kinderen heerlijk in het water.

Natuur en meer op de bosrijke Veluwe

Centraal gelegen in Nederland vind je het nationale park de Hoge Veluwe. Je kunt hier heerlijk fietsen of wandelen. Ga ook eens mee met een boswachter bij zonsopgang of -ondergang om wilde dieren te spotten. Op de Veluwe zijn talloze wandel- en fietsroutes te vinden. Maak met je kinderen een uitstapje naar de Apenheul of Kinderpretpark Julianatoren, ga shoppen in het chique Modekwartier in Arnhem of strijk neer op een gezellig terrasje in Apeldoorn.