Campings in Zeeland aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Zeeland aan zee

2 personen
105 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Op de camping in Zeeland aan zee geniet je van het strand en de natuur

Wil je op een camping in Zeeland aan zee verblijven, dan heb je keuze te over. Op de zes schiereilanden met zo’n 650 kilometer kuststrook vind je veel kampeergelegenheden aan de kust. Geniet van zee, strand en natuur in de provincie met de meeste zonuren van heel Nederland.

Kies de accommodatie die bij je past

Veel campings in Zeeland aan zee liggen direct achter de duinen, waardoor je zo naar het strand loopt. Door de vele kilometers kustlijn kies je voor de camping waar jij het liefst verblijft. Zo zijn er boerencampings en kleine gemoedelijke kampeergelegenheden, waar de eigenaar iedereen bij naam kent en je de ultieme rust ervaart. Er zijn ook grootschalige vakantieparken met tal van voorzieningen en een subtropisch waterparadijs. Ook is er keuze uit campings die zijn toegespitst op een gezinsvakantie met speeltuinen en waterattracties, of plekken waar de hond mee op vakantie mag. Waar verblijf jij het liefst?

Schitterende kustgebieden en natuurschoon

Een camping aan zee in Zeeland boek je in de mooiste kustgebieden. Het strand van de kustplaats Ouddorp is benoemd tot het mooiste strand van Nederland, terwijl Vlissingen een prachtige strandboulevard heeft. Cadzand heeft mooie duinen waar je lange wandelingen maakt en ook Zierikzee, Terneuzen en Domburg zijn mooie badplaatsen voor een vakantie. Renesse is een badplaats die bekend is bij jong en oud. Hier geniet je van het kilometerslange strand.

Activiteiten aan de kust

Er is van alles te doen aan de Zeeuwse kust, die eenvoudig te bereiken is vanaf je camping in Zeeland aan zee. Hier wandel je langs de branding, neem je een duik in het frisse water en bouw je een zandkasteel met de kinderen. Ben je op zoek naar meer actie, dan ga je kitesurfen, waterskiën of roeien op de golven. Ook onder water is het er prachtig, wat je ervaart tijdens bootduiken of snorkelen. Wil je wat opsteken van je bezoek aan de Zeeuwse kust? Bij zeehondenopvang A Seal Stellendam leer je meer over de zeehonden van het wad en in Museumhaven Zeeland bezichtig je een collectie oude schepen.

Bezienswaardigheden in Zeeland

Op korte afstand van de campings in Zeeland aan zee liggen mooie steden, zoals Middelburg. Hier bezoek je historische panden zoals de abdij met zijn toren de Lange Jan en het stadhuis midden op de Markt. Andere mooie steden om te bezoeken en eventueel te winkelen zijn Goes, Vlissingen en Zierikzee. Het gebied van de Deltawerken is ook zeker een bezoek waard. Hier maak je wandel- en fietstochten of bezoek je met het hele gezin Deltapark Neeltje Jans. Andere leuke parken voor gezinnen zijn het Arsenaal bij Vlissingen en Mini Mundi in Middelburg. In natuurcentrum Ecoscope in Renesse wandel je door de prachtige natuur en leren de kinderen alles over duurzaamheid.