Campings in Nederland voor hondenliefhebbers

  • De leukste campings voor hondenliefhebbers
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings voor hondenliefhebbers Nederland

Landen
Nederland
X
Wissen

655 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

De hond mee op vakantie

Hondencampings in Nederland zijn een uitkomst voor vakantiegangers die hun trouwe viervoeter altijd in de buurt willen hebben. Op vakantie wil je immers genieten van het mooie weer en de prachtige omgeving en zonder de hond voelt het gezin niet compleet. Gelukkig zijn er veel campings waar dit gezinslid meer dan welkom is. En ANWB Camping heeft een uitgebreide selectie gemaakt van kampeerlocaties in allerlei soorten en maten in Nederland, zodat je met de hond op de achterbank niet ver hoeft te rijden. Zo geniet de hele familie van een welverdiende vakantie!

De voordelen van een hondencamping

Een hondencamping in Nederland boek je niet voor niets. Deze kampeerlocaties zijn vaak speciaal ingericht op het verblijf van honden en hun baasjes. Het kan zijn dat honden als gast worden gezien en je een vergoeding betaalt. Bijvoorbeeld omdat er een apart uitlaatveld is of omdat de staanplaats extra beschutting heeft zodat jouw geliefde viervoeter niet de hele dag in de zon ligt. Er zijn ook campings in het aanbod van ANWB Camping waar de hond gratis mag verblijven. Hier zijn mogelijk ook geen aparte voorzieningen maar is het wel voor alle gasten, dus ook niet-hondenbezitters, duidelijk dat honden zijn toegestaan!

Lekker rennen over het strand of door het bos

De hondencampings in Nederland liggen verspreid over heel het land. Dat betekent een uitgebreide keus aan fraaie kampeerlocaties in een landelijke omgeving. Van de bossen en heides tot de duinen en het strand. Heerlijke plekken waar je zelf kunt wandelen of fietsen en waar de hond al zijn energie kwijt kan!

Kies jouw ideale hondencamping

Hondenbezitters zoeken specifiek naar een camping waar dit gezinslid welkom is. Daarnaast heb je misschien aanvullende wensen, zoals een kleine camping waar je van je rust geniet en waar de hond wellicht niet zo snel wordt afgeleid door veel geluid. Of juist een ruim kampeerterrein met veel faciliteiten en vermaak voor de kinderen en genoeg bewegingsvrijheid voor de hond. Met een aantal handige filters helpt ANWB Camping je om precies die camping te vinden die helemaal voldoet aan jouw wensen. En die van de hond!

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter