Vakantieparken in Katwijk

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Katwijk

Wissen
2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Kamperen in de duinen op een vakantiepark in Katwijk

Ontwaken met het geruis van de zee op de achtergrond en binnen een paar minuten op het strand; dat mag je verwachten tijdens je verblijf op een vakantiepark in Katwijk. De kampeer- en bungalowterreinen van het Zuid-Hollandse kustdorp liggen namelijk vrijwel in de duinen.

Familiepark aan de Noordzee

De Katwijkse vakantieparken hebben goede faciliteiten voor gezinnen. Ze bieden animatieprogramma’s aan voor kinderen en beschikken over buitenspeeltuinen. Afhankelijk van waar je verblijft, ontbreekt ook een binnen- en buitenbad voor kleuters niet. Met je kind of kinderen een dag vol avontuur beleven? Water- en attractiepark Duinrell ligt op een paar kilometer afstand. Ook leuk voor kinderen is een rit met de stoomtrein in het nabijgelegen Valkenburg.

Vlak bij het centrum

Ongeacht op welk vakantiepark in Katwijk je je tent opzet of een bungalow boekt; het dorpscentrum is altijd in de buurt. Direct achter de boulevard vind je diverse winkelstraten. Hier zijn ook restaurants, cafés en andere horecagelegenheden. In juli en augustus staan deze straten elke dinsdag vol met kraampjes. Dan wordt de Katwijkse toeristenmarkt georganiseerd, de grootste van de regio.

Kilometers aan duingebied

Aan de noord- en zuidkant van Katwijk ligt voor kilometers aan duinen. In de duingebieden Berkheide en de Coepelduynen kan je wandelen en fietsen. Berkheide is verbonden met het bosgebied Pan van Persijn. Je vindt er korte en lange wandelroutes, speeltoestellen voor kinderen, een hertenkamp en zonneweides.