Campings in Noordwijk met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Noordwijk met zwembad

2 personen
7 campings gevonden
<
1
>

De hele dag veel verkoeling op een camping in Noordwijk met zwembad

In de zomermaanden kunnen de temperaturen in Nederland aardig oplopen, waardoor een camping in Noordwijk met zwembad een fijne luxe is. Je bent er hierdoor zeker van dat de kids de hele dag de verkoeling op kunnen zoeken in het water en door de animatie worden leuke activiteiten georganiseerd.

Dicht bij de Noordzee gelegen

Noordwijk staat bekend als een bruisende badplaats, waardoor je vanuit de camping in Noordwijk met zwembad ook relatief snel bij de Noordzee bent. Tijdens een wandeling naar het strand kom je verschillende terrasjes, strandtenten en restaurants tegen. Breng ook zeker een bezoek aan de Space Expo, verschillende musea en maak leuke vakantiefoto’s bij de vuurtoren van deze badplaats. Voor jong en oud is er meer dan genoeg te beleven.

Het ultieme vakantiegevoel beleef je in Nederland

Tijdens de zomermaanden vindt hier een heus zandsculpturenfestival plaats. Je bekijkt de mooiste creaties van zand, terwijl de kids genieten van een lekker ijsje van de ijscoboer. Souvenirs shop je in de badplaats en je geniet van de lekkerste gerechten in de vele restaurants. Iedere ochtend geniet je van verse broodjes op de camping in Noordwijk. Of je nu een week of langer vakantie viert in Noordwijk; het ultieme vakantiegevoel beleef je in Nederland.