Kleine campings in Karinthië

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings Karinthië

Landen
Oostenrijk
X
Regio's
Karinthië
X
Grootte van camping
Klein: < 60 plaatsen
X
Wissen

13 campings gevonden

<
1
>

Geniet van rust en ruimte op een kleine camping in Karinthië

Kleine campings zijn ideaal als vakantiebestemming voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. De meeste van deze campings bevinden zich op een boerenerf of in een natuurgebied. Er zijn over het algemeen niet zoveel faciliteiten, maar dat draagt alleen maar bij aan de ervaring. Ben je op zoek naar een plek waar je kunt kamperen in de prachtige natuur? Kijk dan eens naar kleine campings in Karinthië: dit gebied in Oostenrijk is de ideale bestemming voor iedereen die even helemaal los wil komen uit het dagelijkse leven.

Adembenemende natuur en eeuwenoude kastelen

Oostenrijk is een droomachtige vakantiebestemming. Het is vanuit Nederland een flink stuk rijden, maar onderweg kom je de mooiste dingen tegen. Bezoek een van de vele kastelen en leer meer over de verschillende gebieden en prinsdommen waar Oostenrijk vroeger uit bestond. Kies voor een vakantie in Karinthië, de zuidelijkste staat van Oostenrijk, voor prachtige natuur. Het gebied bestaat uit verschillende bergen, meren en dalen: je wordt omringd door hoge bergtoppen met eeuwige sneeuw. Is het ’s zomers warm? Dan kun je een duik nemen in een van de ijskoude meren.

De ideale bestemming voor sportieve vakantiegangers

Wil je tijdens je vakantie lekker sportief bezig zijn? Dan is Karinthië de ideale bestemming! Je kunt er klimmen of een flinke hike door de bergen maken. Ook paragliden met uitzicht op de bergtoppen is een aanrader. Wil je een avond wat vertier? Bezoek dan Millstätter See. In dit dorp is het altijd feest en is altijd iets te doen. Blijf je liever op de camping met een goed boek en een glas lokale wijn? Dat kan dat ook. De mogelijkheden op een kleine camping in Karinthië zijn eindeloos. De omgeving is ideaal voor stellen met kinderen, maar leent zich ook voor een romantische vakantie met z’n tweeën.

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter