Kleine campings in Karinthië

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Karinthië

2 personen
14 campings gevonden
<
1
>

Vakantie vieren op een kleine camping in Karinthië

Vier je vakantie op een kleine camping in Karinthië, dan kampeer je midden in de Streek met 1000 Meren. De regio ligt in het zonnige zuiden van Oostenrijk en je bent hier verzekerd van veel waterpret en tal van activiteiten. Terwijl de kids zich vermaken in het water geniet je van een schitterend uitzicht op de hoge bergen. Liever het actieve en bruisende leven van de stad opzoeken? Kampeer dan dicht bij steden als Villach en Klagenfurt.

Wandel tijdens je vakantie naar de oevers van de diepblauwe meren

Zie je het al voor je? Na het ontbijt met verse broodjes van de campingwinkel wordt het tijd om de regio te verkennen. Je wandelt met het hele gezin naar de oevers van de diepblauwe meren, waar de waterpret begint. Je hebt de keuze uit tal van activiteiten, waaronder suppen, kanoën en windsurfen. Uiteraard kun je ook een middagje heerlijk relaxen op de grasweiden aan de oevers. Leuk voor een picknick onder de stralende zon. Bijkomen na een actieve dag? Dan wandel je terug naar een van de kleine campings in Karinthië.

Breng een bezoek aan het pittoreske plaatsje Villach

Tijdens je vakantie mag een bezoek aan het pittoreske plaatsje Villach niet ontbreken. Hier maak je leuke vakantiefoto’s bij de pastelkleurige panden aan de rivier de Drau en je geniet van een welverdiend drankje op de geplaveide pleinen met sfeervolle terrassen. Souvenirs shop je in de verscheidene boetiekjes. Even een relaxmomentje voor jezelf? Breng dan vanuit een van de kleine camping in Oostenrijk in Karinthië een bezoek aan de diverse sauna's en warmwaterbaden voor de ultieme wellness-ervaring.