Campings in Oostenrijk met zwembad en glijbaan

  • De kids roetsjen naar beneden op de mooiste waterglijbanen
  • Ook papa en mama vermaken zullen zich prima vermaken
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Oostenrijk met zwembad en glijbaan

Wissen
2 personen
10 campings gevonden
<
1
>

Spetteren op een camping in Oostenrijk met zwembad en glijbaan

Oostenrijk is een prachtig land vol bergen en meren. Voor een gezinsvakantie zit je goed op een camping in Oostenrijk met met zwembad en glijbaan. Glij van de familie- of waterglijbaan terwijl je geniet van het uitzicht op de bergen, bossen en meren. Voor nog meer waterpret zoek je een van de vele meren op, waar je heerlijk zwemt en watersporten beoefent.

Een kindvriendelijke camping in Oostenrijk met waterglijbaan

De campings in Oostenrijk met zwembad en glijbaan zijn er in alle soorten en maten. Zo zijn er zowel gemoedelijke, kleine campings met klein of gemiddeld badje als (middel)grote campings met een heus waterparadijs. Deze kindvriendelijke campings bieden meestal kinderfaciliteiten zoals animatie, speeltuinen en kindersanitair. En niet alleen de kinderen genieten van het zwembad, ook voor volwassenen is het heerlijk om op ieder moment een frisse duik te kunnen nemen.

Kamperen in elk Oostenrijks gebied

Geniet van de waterglijbaan bij het zwembad op de camping in Oostenrijkse streken als Vorarlberg, Karinthië, Tirol en Salzburgerland. Dit zijn prachtige natuurgebieden om te zwemmen, wandelen en fietsen. Voor een dagje shoppen of cultuur snuiven bezoek je steden zoals Wenen en Graz. Ook rodelen op een zomerrodelbaan of een bezoekje aan de prachtige historische gebouwen in de omgeving behoren tot de mogelijkheden.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter