Glamping in Andalusië

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent 
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping Andalusië

2 personen
4 campings gevonden
<
1
>

Glamping in Andalusië: luxe kamperen in een prachtig gebied!

Ben je op zoek naar de ideale vakantiebestemming voor het hele gezin? Kies dan voor glamping in Andalusië. Glamping wordt niet voor niets steeds populairder. Deze vorm van kamperen is de luxe van een caravan of huisje, maar dan in de natuur met een tent. In de tent vind je bedden, een fornuis, een douche en in veel gevallen zelfs airco. Alles wat je nodig hebt om te kunnen genieten van de vakantie, en alles staat bij aankomst al voor je klaar!

Eeuwenoude steden en prachtige stranden

Andalusië is een prachtige streek in Spanje. Ben je op zoek naar een bestemming waar je kunt ronddwalen in eeuwenoude stadjes en kunt genieten aan het strand? Dan zit je in deze regio goed! In het gebied zijn meerdere steden die een bezoekje waard zijn. Liefhebbers van musea en cultuur mogen een bezoek aan Sevilla niet overslaan. Wil je liever een dagje winkelen en op terrasjes doorbrengen? Dan is Malaga de beste keuze. Daarnaast heeft het gebied veel mooie stranden. Pak de zwemspullen, stap in de auto en ontdek de prachtige omgeving.

Altijd genoeg te doen!

Glamping in Andalusië is de ideale vakantie voor gezinnen met kinderen. Je wordt ’s ochtends wakker gemaakt door fluitende vogels en kunt genieten van de natuur in het gebied. Op de camping is voor kinderen altijd genoeg te doen. Dankzij het uitgebreide animatieprogramma en de luxe in de tent zullen zij zich geen moment vervelen. Dit geeft ouders de kans zelf ook even tot rust te komen. Aan het einde van de dag komt iedereen weer samen en kun je heerlijk genieten van een maaltijd op de camping of etentje in een van de vele restaurants in de omgeving!

#