Vakantiehuizen bij Barcelona

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen bij Barcelona

Wissen
2 personen
24 campings gevonden

Ontdek het bruisende stadsleven vanuit een vakantiehuis bij Barcelona

Ontspannen aan het strand met uitzicht op een levendige wereldstad: een vakantiehuis bij Barcelona biedt het beste van twee werelden. Aan de zandstranden van Barcelona wisselen de rustieke strandtentjes zich af met de hippe clubs. Cultuur- en architectuurliefhebbers bewonderen de bouwwerken van Gaudí, zoals de indrukwekkende Sagrada Família. Hoe je je vakantie ook doorbrengt, Barcelona is een stad die blijft boeien.

Bewonder de meesterwerken van Gaudí

De beroemde architect Gaudí heeft een belangrijk stempel gedrukt op de schoonheid van de stad. Bezoek gedurende je verblijf in een vakantiehuis rondom Barcelona bijvoorbeeld de torenhoge Sagrada Família. Sinds 1882 wordt aan de bouw van deze schitterende basiliek gewerkt. Laat je betoveren door de gebrandschilderde, gekleurde ruiten. Ook Casa Milà is een aanrader. Dit bijzondere appartementengebouw beschikt over golvende buitenmuren, waardoor het net een levensecht schilderij lijkt. Vanaf het versierde dak geniet je van een adembenemend uitzicht over de stad.

Winkelen in het kloppende hart van Barcelona

Voor winkelliefhebbers is de beroemde boulevard La Rambla een must. Hier vind je zeer diverse winkels, cafés en restaurants en de levendige markt La Boqueria. Bovendien treden vele straatartiesten hier op. Laat een portret tekenen bij een kunstenaar of maak een foto met een levend standbeeld. In Park Güell ontsnap je even aan de stadse drukte. Ontspan op de golvende mozaïekbank van honderd meter lang of bezoek de draakfontein bij de ingang van het park.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter