Camping Barcelona

2 personen
26 campings gevonden

Een onvergetelijke vakantie op een camping bij Barcelona

De wereldberoemde metropool Barcelona is een prachtige historische stad aan zee. Met de campings bij Barcelona als uitvalsbasis geniet je van de talrijke bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Bezoek de wonderschone kunstwerken van kunstenaar Gaudí zoals de Casa Milà, Park Güell of Casa Batlló. Of ga heerlijk winkelen in de toeristische straat La Rambla met honderden winkeltjes, barretjes, restaurantjes en terrasjes. Bovendien ligt de stad direct aan het strand, waar het aangenaam toeven is.

Stap in de voetsporen van kunstenaar Gaudí

Ben je klaar om je te verwonderen over de bijzondere kunstwerken van de stad? Het zeker is de moeite waard om vanaf de campings rondom Barcelona uitstapjes te maken naar de architectonische wonderen van de kunstenaar Gaudí. Zo is de Sagrada Família een must. Ook de Casa Milà, Park Güell en Casa Batlló zijn met hun bijzondere vormen elk een lust voor het oog. Een ander imposant gebouw is het fraaie concertgebouw Palau de la Música Catalana. Verder ontdek je de meest getalenteerde straatartiesten in de bruisende straat La Rambla.

Het bruisende centrum van Barcelona

Nergens anders in de stad voel je de bruisende kracht van deze stad beter dan op de beroemde boulevard La Rambla. Niet alleen maken de vele winkels, bars, restaurants en La Boqueria de straat zeer levendig, ook de straatartiesten brengen het centrum tot leven. Maak een foto met een levend standbeeld of laat je portret tekenen door een getalenteerde kunstenaar. Voor wie gesteld is op gezellige drukte, is een bezoek aan Park Güell zonder meer een aanrader. Iedere dag begeven duizenden toeristen zich over de wandelpaden door het grote stadspark van de stad. Bekijk de mensen die voorbij wandelen vanaf de golvende mozaïekbank van honderd meter of bewonder de unieke draakfontein bij de ingang van dit bijzondere park.

Uitstekend openbaar vervoer in de stad

Je komt zonder moeite bij de diverse bezienswaardigheden in deze metropool, dankzij het uitstekende openbaar vervoer in de stad. Vanaf de campings rond Barcelona ben je zo op de gewenste bestemming. Er rijden daarnaast veel hop on hop off bussen in de stad, waardoor je eenvoudig een blik kunt werpen op alle top-bezienswaardigheden. De bussen doen alle bijzondere bouwwerken aan, zoals het Sagrada Familia en het Palau de la Música Catalana.