Campings in Tsjechië zwembad glijbaan

  • De kids roetsjen naar beneden op de mooiste waterglijbanen
  • Ook papa en mama vermaken zullen zich prima vermaken
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Tsjechië zwembad glijbaan

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Camping in Tsjechië met zwembad en glijbaan

Zoek je een betaalbare vakantie op een camping waar ook de kinderen zich eindeloos kunnen vermaken? Overweeg dan zeker een vakantie op een camping in Tsjechië met zwembad en glijbaan.

Wat biedt de camping?

Alle campings op deze pagina beschikken allereerst over een zwembad met glijbaan op of vlak bij de camping. Daarnaast bieden ze doorgaans ook andere prettige faciliteiten. Je minimale boodschappen doe je meestal ook vlakbij, en je sportieve kriebels leef je uit op het tennis-, voetbal-, volleybal- of basketbalveld. Of je verkent de omgeving per fiets, die je vaak direct op het kampeerterrein kunt huren. Op de grotere campings vind je een speeltuin en leven je kids zich uit met de animatieteam. Verder geniet je hier vooral van het mooie uitzicht en de rust.

Tsjechië: natuur en cultuur

Vanaf de camping in Tsjechië met zwembad en glijbaan onderneem je verschillende leuke uitstapjes. Verken de prachtige natuurparken zoals Sumava in het Boheemse Woud of het nationale park Krkonose in het Reuzengebergte. Bezoek een van de indrukwekkende grotten in de Moravische Karst, zoals de Catharinagrot of de Punkvagrot. Je bewondert er ondergrondse riviertjes en opvallende kalksteenformaties.

Voor een boeiende citytrip trek je naar de hoofdstad Praag, die bezaaid is met cultuur en historische bezienswaardigheden. Ook het bruisende Brno is een bezoekje waard. Ben je klaar met de drukte, ontstress dan een dagje in een van de prachtige kuuroorden die Tsjechië rijk is.