Charmecampings in Zweden

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in Zweden

2 personen
25 campings gevonden

Kamperen in het groen op een charme camping in Zweden

Ben je op zoek naar rust, ruimte en natuur, dan zit je goed op een charme camping in Zweden. Op deze kleinschalige campings geniet je optimaal van je rust en laat je het dagelijks leven achter je. Een charme camping is zowel voor gezinnen met kinderen als voor mensen zonder kinderen een uitstekende keuze. Geniet van de gastvrijheid op deze charmante campings op de meest idyllische plekjes van Zweden.

Het land van de mogelijkheden

Zweden staat bekend om de meren, de bossen en de elanden. De meertjes, bergen en bossen zijn uitstekend geschikt voor volop actie, zoals kajakken, wandelen, mountainbiken en fietsen. Ook is Zweden populair bij wandelaars en heb je diep in de bossen kans om wilde dieren te spotten. Daarnaast hebben de Zweedse steden veel moois te bieden. Liefhebbers van cultuur, winkelen en design brengen een bezoek aan Malmö, Stockholm of Göteborg. In deze laatste stad vind je ook Liseberg, een van de populairste attractieparken van Zweden.

Opladen op de charme camping in Zweden

Na de drukte van alledag is het heerlijk ontspannen op de Zweedse charme camping. Geniet van volledige stilte om je heen met een goed boek in de hand. ’s Avonds voer je gezellige gesprekken bij het kampvuur. Het diverse aanbod aan charmante campings geeft je voldoende om uit te kiezen.