Charmecampings in Zwitserland

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in Zwitserland

Wissen
2 personen
29 campings gevonden

Beleef een rustige vakantie op een charme camping in Zwitserland

Ben je op zoek naar rust, ruimte en gastvrijheid? Op een charme camping in Zwitserland geniet je optimaal van je kampeervakantie. Je bent verzekerd van een rustige en sfeervolle vakantie met volop Zwitserse gastvrijheid. Daarnaast kampeer je op een prachtige locatie in Zwitserland én kom je tot rust op extra ruime en groene kampeerplekken.

Kamperen op de mooiste plekken in Zwitserland

Een charme camping in Zwitserland ligt altijd op een schitterende locatie, bijvoorbeeld met uitzicht op hoge bergen. Zo verblijf je bijvoorbeeld op een camping nabij Bern, in het Jura-gebergte of aan het meer van Genève. Charme campings vind je ook vlakbij plaatsen zoals Zürich en Ticino. Je kiest altijd uit charme campings met 25 tot maximaal 200 staanplaatsen op de meest idyllische locaties.

Geniet van rust, ruimte en gastvrijheid

Een charme camping in Zwitserland is er op verschillende plaatsen in het land. Je doet er goed aan vooraf te beslissen waar je je kampeervakantie doorbrengt. Het helpt om je activiteitenniveau af te stemmen op de camping waar je voor kiest. In Zwitserland zijn er volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen, zwemmen en klimmen. Laat dit meewegen in de keuze voor een charme camping op een natuurrijke locatie in Zwitserland.