Campings in Zwitserland met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Zwitserland met zwembad

2 personen
56 campings gevonden

Zwemmen in de Alpen op een camping in Zwitserland met zwembad

Op een camping in Zwitserland met zwembad verblijf je in de prachtige Alpen met hun glooiende weides en heldere bergmeren. Hier bezoek je idyllische dorpjes, maak je bergwandelingen en ga je eropuit naar historische steden. En na de vele activiteiten die je er onderneemt, koel je af met een frisse duik in het zwembad.

Van klein buitenbad tot heus zwemparadijs

Ga je met het hele gezin op vakantie, dan is een camping in Zwitserland met zwembad ideaal. Hier genieten jong en oud van waterpret en in veel gevallen ook van een waterglijbaan, waterattracties in het peuterbad of een bubbelbad. Kies je voor een camping met een heus waterpark, dan zoef je zelfs van meerdere glijbanen, zwem je door de stroomversnelling en neem je een duik in het golfslagbad. Naast een binnen- of buitenbad zijn er vaak nog meer faciliteiten aanwezig, zoals een speeltuin, diverse sportvelden en animatie voor jong en oud. Omdat er in Zwitserland veel meren liggen, neem je ook daar een verfrissende duik.

Wandelen in de Zwitserse natuur

Zwitserland land staat dan wel bekend om zijn chocolade en zakmessen, maar je geniet hier ook van het Alpenlandschap en de historische bezienswaardigheden. Het land is zeer geschikt voor lange wandelingen, eventueel afgewisseld met bergbeklimmen. De mooiste berg in Zwitserland is de Matterhorn, waar menig bergbeklimmer zijn hart kan ophalen. Ook de Eiger en Jungfrau zijn prachtige bergen om te beklimmen vanaf campings in Zwitserland met zwembad.

Bezienswaardigheden in Zwitserland

De middeleeuwse binnenstad van Bern staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is dan ook zeker een bezoek waard wanneer je in Zwitserland op een camping met zwembad verblijft. Ook steden als Zürich met de Paradeplatz en het Uhrenmuseum, Genève met de eeuwenoude straatjes en Lausanne met de wijngaarden en kaasboerderijen lenen zich uitstekend voor een stedentrip.