Kamperen bij de boer in Zuid-Holland

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • Rust en ruimte

Kamperen bij de boer in Zuid-Holland

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Gezellig kamperen bij de boer in Zuid-Holland

Heb je zin in een unieke kampeervakantie? Kamperen bij de boer in Zuid-Holland is mogelijk op verschillende boerencampings en staat garant voor een fantastische ervaring. De provincie Zuid-Holland ligt aan de Noordzee, maar heeft landinwaarts ook diverse boerencampings voor een leuke kampeervakantie. Op dit soort campings ontdek je het leven op de boerderij én kies je voor een aangename manier van ontspannen.

Neem deel aan boerenactiviteiten

Kamperen bij de boer in Zuid-Holland is een uitstekende manier om de boer of boerin te ondersteunen bij het dagelijkse werk, bijvoorbeeld het voeren van de dieren. En heb je zin in ontspanning? Dan zijn er zelfs boerderijen waar het mogelijk is om een balletje boerengolf te slaan. Op je gemak slenteren door het weiland is natuurlijk ook een optie, evenals slootje springen of zwemmen in natuurwater.

Proef verschillende streekproducten

Maak op de boerderij kennis met allerlei producten die door de boer worden geproduceerd. Kaas direct van het land proeft anders dan fabriekskaas die je koopt in de supermarkt. Dit geldt ook voor gewassen die een boer verbouwt of ijs dat hij maakt van zijn eigen koeien. Bezoek daarom de boerderijwinkel op de camping of ga op zoek naar een winkel in de buurt.

Op stap in Zuid-Holland

Van Goeree-Overflakkee tot Rotterdam en van Kinderdijk tot Lexmond: kamperen bij de boer in Zuid-Holland is mogelijk op allerlei locaties. Naast het boerenleven op de camping is er ook genoeg te ontdekken in de omgeving. Breng een bezoek aan het strand in Ouddorp, maak een vaartocht langs de molens van Kinderdijk of geniet van een spectaculair uitzicht vanaf de Euromast in Rotterdam.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter