Kamperen bij de boer in de Achterhoek

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • Rust en ruimte"

Kamperen bij de boer in de Achterhoek

2 personen
42 campings gevonden

Kamperen bij de boer in de Achterhoek

Steeds meer gezinnen kiezen ervoor om te gaan kamperen bij de boer in de Achterhoek. Deze boerencampings zijn kleiner opgezet, maar zijn wel voorzien van alle noodzakelijkheden zoals douches en toiletten. Let er wel op dat luxere faciliteiten zoals een zwembad, animatieclub of een bakker hier vaak niet aanwezig zijn. De boer stelt een deel van het land beschikbaar om te kamperen, waardoor al snel een gemoedelijke sfeer ontstaat.

De kids leren alles over het boerenleven

Op de camping zijn er verschillende activiteiten te ondernemen. De kids plukken fruit op een fruitboerderij en melken koeien op een kaasboerderij. Je midweek of een weekje weg wordt hierdoor niet alleen erg leuk maar ook zeer leerzaam. Je gaat terug naar de basis en geniet van de mooiste landschappen, midden in de natuur.

Verschillende leuke activiteiten beleef je in de Achterhoek

Ga je kamperen bij de boer in de Achterhoek, dan is er ook in de omgeving meer dan genoeg te beleven. De kids klimmen en klauteren de hele dag in het Achterhoekse Klimbos, verdwalen in het grootste doolhof van Europa in Ruurlo en beleven spannende dagen bij verschillende speelparadijzen en partyboerderijen. Bezoek je met het gezin liever een leuke stad? Zutphen, Doesburg en Doetinchem liggen op relatief korte afstand van iedere boerencamping.