Kindvriendelijke campings in de Ardennen

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings in de Ardennen

2 personen
8 campings gevonden
<
1
>

Genoeg vermaak voor jong en oud op een kindvriendelijke camping in de Ardennen

Laten we eerlijk zijn, de Ardennen is het ultieme gebied voor de echte waaghalzen. Je kunt er mountainbiken, wandelen, hiken en zelfs raften. Het is dan natuurlijk wel zo fijn dat het binnen de grenzen van je kampeerterrein veilig is. Op een kindvriendelijke camping in de Ardennen is aan werkelijk alles gedacht. De kids vermaken zich bij de animatie, je hebt de keuze uit campings met een royaal zwembad en er zijn voldoende speelveldjes en speeltuinen aanwezig.

Leer de kids alles over de natuur tijdens een vakantie in de Ardennen

Vanuit de kindvriendelijke camping in de Ardennen sta je binnen mum van tijd in de prachtige omgeving. Kies voor een van de vele wandel- en fietsroutes of trotseer de rivieren met een kano. Een leuke highlight is La Roche. Het kloppende hart van de Ardennen ligt aan de oever van de Ourthe. De plaats staat bekend om de oude bergmassieven met smalle ravijnen, moerasgronden, snelstromende rivieren en naald- en loofbossen.

365 dagen per jaar een onvergetelijke vakantie

Tijdens welk seizoen je ook vakantie gaat vieren op een kindvriendelijke camping in de Ardennen, je bent altijd verzekerd van een geweldig landschap. Zo spelen de kids in de zomer in de stromende beekjes, terwijl je in de winter in de regio kunt langlaufen en skiën.