Kamperen aan de Schwielochsee

4 campings, vul je reisgegevens in om het aanbod te zien

Calendar
Aankomst

-

Vertrek

-

Guests

Kamperen aan de Schwielochsee

Alle 4 campings bekijken
  • Populaire regio's
  • Populaire plaatsen
  • Inspiratie

Kamperen aan de Schwielochsee

Campingplatz am Großen Mochowsee
Favorieten
Campingplatz am Großen Mochowsee

Duitsland / Brandenburg

ANWB Camping LogoInspectie

4.8Buitengewoon(5Recensies)

Dichtbij het strandHonden toegestaanRestaurant

Staanplaatsen (76)

Huuraccommodaties (10)

Feiten over camping

Aantal campings4
Beoordelingen van campings16
Gemiddelde beoordeling3.9

Kamperen aan de Oostzee

Bekijk alle campings

Populaire voorzieningen

WiFi

Internet

Grocery

Supermarkt

Restaurant

Restaurant

Bakery

Broodservice of bakkerij

Wellness

Wellness

Bathing Possibility

Mogelijkheid tot baden

Sanitary Facilities

Sanitaire voorzieningen zeer goed

Washing Machine

Wasmachine

Playground

Speeltuin

About Us

Het ANWB-team

Campingplatz am Großen Mochowsee
Campingplatz am Großen Mochowsee

Ten zuidoosten van Berlijn gelegen, scoort de Schwielochsee met een veelzijdige dieren- en plantenwereld. Tijdens een wandeling met de hond vanaf de camping aan de Schwielochsee wandelen vakantiegangers in de buurt van de rietkraag. Actieve gasten daarentegen maken gebruik van de talrijke watersportmogelijkheden. Gezinnen met kinderen vermaken zich op de talrijke speelplaatsen of op de idyllische badplaatsen met kunstmatige zandstranden.

Bijzonderheden van het kamperen aan de Schwielochsee

Rondom het rustige water zijn er voor de camping aan de Schwielochsee perfecte omstandigheden voor elke vakantiebehoefte. De camping bij Niewisch is gespecialiseerd in gezinnen en heeft een directe toegang tot het water en een eigen speelplaats. Bij de huisdiervriendelijke camping in Jessern is een aanlegplaats voor boten, vanwaar u met de fietsveer naar Zaue of Speichrow kunt varen. Een van de populaire campings aan het Schwielochmeer voor watersporters is die in Zaue. Gasten kunnen hier een waterfiets of roeiboot huren of hun eigen boot meenemen. U kunt zelfs over de Oder naar de Oostzee varen. Wie liever vaste grond onder de voeten heeft, kan gebruik maken van de populaire rondfietsroute.

Beste reistijd

In de wintermaanden daalt de temperatuur in het Berlijnse merengebied vaak onder 0 graden Celsius. De meeste vorstdagen zijn in december en januari. Kamperen aan de Schwielochsee is niettemin mogelijk, want sommige voorzieningen zijn ook tijdens het koude seizoen geopend en zijn ideale vertrekpunten voor winterwandelingen met de hond. In juli en augustus is het water met ongeveer 23 graden Celsius het warmst. Dan zijn de omstandigheden het beste voor gezinnen en zwemmers die graag hun tijd aan de kust en in het water doorbrengen. Watersporters profiteren van de goede windomstandigheden om te zeilen of te surfen. Tijdens het warme seizoen is er ook de mogelijkheid om op waterski's over het water te scheuren.