Glamping

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent 
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping Duitsland

2 personen
9 campings gevonden
<
1
>

Glamping in Duitsland: het beste van twee werelden

Glamping in Duitsland betekent kamperen in de mooiste natuurgebieden die onze oosterburen rijk zijn, maar dan wel op een zeer comfortabele manier. ANWB Camping heeft in heel Duitsland glamping-adressen verzameld. Van net over de grens tot aan de Noord-Duitse kust of in het hart van het land. Het voordeel van glampen is dat je je geen zorgen hoeft te maken over de juiste staanplaats voor de caravan, en dat je na een lange dag in de auto niet meer in de weer hoeft met tentstokken of de vouwwagen voordat je uit kunt rusten. Je stapt namelijk zo een compleet ingerichte huuraccommodatie in. Dit is het succesrecept voor een geslaagde vakantie!

Glampen op maat: kies wat jij belangrijk vindt

Glamping in Duitsland is er in verschillende soorten en maten. In het algemeen zijn de campings gemiddeld tot zeer groot, fraai gelegen in een landelijke omgeving en in veel gevallen ook nog eens aan het water. De sanitaire voorzieningen zijn uitstekend en vaak ruim opgezet. Op de campings die ANWB Camping heeft uitgezocht, is in de meeste gevallen ook een winkel aanwezig voor de noodzakelijke boodschappen en kun je op het terrein of in de buurt een hapje eten. Heb je daarnaast nog andere voorkeuren of wil je graag de hond meenemen? Met behulp van de zoekfunctie zie je in een oogopslag waar dit mogelijk is.

Een onbezorgde vakantie voor jong en oud

Glamping in Duitsland betekent onbezorgd genieten van je vakantie met de luxe van thuis. Samen of met het hele gezin. Naast het comfort van de accommodatie en de vele voorzieningen bieden de campings ook voldoende vermaak. Op alle locaties die ANWB Camping heeft verzameld kun je heerlijk zwemmen. Ofwel in een zwembad op het terrein of in een recreatieplas grenzend aan de camping. Kies je voor een camping aan de Duitse kust, dan verblijf je dicht bij het strand. Verder bieden de campings entertainment voor alle leeftijden. Animatieteams vermaken de kinderen, terwijl jij een balletje slaat op de tennis- of golfbaan.