In het Groen campings in Duitsland

  • Campings, Bed & Breakfasts en groepsaccommodaties door heel Europa
  • Altijd middenin ’t groen
  • Ideale bestemming voor een weekend weg, tussenstop of lange vakantie
  • Kwaliteit, kleinschalig, authentiek en gastvrij

In het Groen campings in Duitsland

2 personen
0 campings gevonden

Genieten op een van de In het Groen campings in Duitsland

Op In het Groen campings in Duitsland is het echt genieten! In het Groen is onderdeel van Vereniging Kampeerboeren (Vekabo) en garandeert je een vakantie met rust, ruimte en natuur om je heen. Verder ervaar je hier bijzonder veel gastvrijheid, een authentieke uitstraling en een kleinschalige opzet. Met de hoeveelheid natuur zit het in Duitsland ook helemaal goed en In het Groen is dan ook door het hele land goed vertegenwoordigd. Op deze themapagina vind je alle campings in Duitsland die voldoen aan de voorschriften van In het Groen.

Prachtig Sauerland

Sauerland is een geweldige locatie voor In het Groen campings in Duitsland. Je kampeert midden in een heuvelachtig landschap waar je kilometerslange wandelingen maakt, bijvoorbeeld over de Wissinghauser Heide. Campings hier liggen in een bosrijke omgeving en hebben ruime staanplaatsen. Binnen mum van tijd bereik je het gezellige Winterberg, waar je in de winter geniet van diverse wintersporten en in de zomer heerlijk fietst en wandelt.

Nedersaksen als oase voor In het Groen campings

Een andere populaire regio voor In het Groen campings is Nedersaksen. In Nedersaksen vind je natuurpark Münden en een prachtig rivierenlandschap waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Een bezoek aan Hannoversch Münden, een historisch stadje, is ook meer dan de moeite waard.

In het Groen is onderdeel van de vereniging Vekabo. Vekabo staat voor Vereniging Kampeerboeren en heeft onlangs haar naam veranderd naar In het Groen.