Vakantiehuizen in de Bourgogne

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuis in de Bourgogne

2 personen
0 campings gevonden

Natuur en wijnvelden bewonderen vanuit je vakantiehuis in de Bourgogne

Vanuit je vakantiehuis in de Bourgogne verken je eenvoudig deze heerlijke streek. Je geniet net als thuis van prettige voorzieningen en faciliteiten, zoals eigen sanitair en een gemeubileerd terras. Ontdek deze uitgestrekte wijnstreek op je eigen tempo. Proef de lekkerste wijn, maak lange wandelingen door regionaal park de Morvan of breng een bezoek aan pittoreske stadjes zoals Beaune. Je boodschappen haal je op een van de kleine marktjes die je in veel dorpen tegenkomt, zodat je bij terugkomst in je vakantiehuis in de Bourgogne een lekkere maaltijd klaar kunt maken in de volledig uitgeruste keuken. Een groot voordeel van een vakantiewoning is dat de hond vaak ook van harte welkom is, waardoor je je trouwe viervoeter niet thuis hoeft te laten.

Vakantiehuis midden in de natuur

Centraal in de Bourgogne verblijf je midden in de natuur. Hier ligt regionaal park de Morvan, een bebost gebergte waar je uitdagende wandel- en fietstochten maakt. Voor natuurliefhebbers is ook Autunois-Morvan, iets verder naar het zuiden, een aanrader. Het heuvelachtige en dicht beboste gebied laat zich perfect te voet of per mountainbike verkennen. Dankzij de vele rivieren en beken trekt deze streek ook forelvissers aan. Vanuit je eigen vakantiehuis in de Bourgogne stap je direct de natuur in.

Bezienswaardigheden bezoeken vanuit je vakantiewoning

De Bourgogne barst van de interessante bezienswaardigheden, zoals het klooster Fontenay, de kastelen in Ancy-le-Franc, Cormatin en Tanlay en de grotten van Arcy-sur-Cure. Hier bewonder je druipstenen en grotkunst.