Vakantieparken in Bretagne

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Bretagne

2 personen
12 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Vakantiepark Bretagne: geniet met volle teugen

Een vakantiepark in Bretagne staat garant voor een onvergetelijke vakantie. Dit Franse schiereiland is bekend vanwege de indrukwekkende kust, de mooie stranden, pittoreske vissersdorpen en oude steden. Gezelligheid, ontspanning en avontuur gaan hier hand in hand. Toeristen reizen daarom graag af naar Bretagne om er hun vakantie door te brengen.

Wandelen op Île de Bréhat

De Bretonse kust zit vol rotsen en baaien. Houd je van wandelen aan zee? Dan zit je in Bretagne helemaal goed. Kies ook eens voor wandelen op Île de Bréhat. Dit rotsachtige eilandje voor de kust van Bretagne is zeer bloemrijk. Het is een perfect uitje voor natuurliefhebbers en wandelaars en bovendien een fijne plek om op adem te komen. Neem je camera mee, want er is genoeg gelegenheid om mooie foto's te maken.

Comfortabel kamperen in Bretagne

Vier je graag je vakantie met alle comfort binnen handbereik? Op een vakantiepark in Bretagne is alles aanwezig voor een typisch Franse vakantie. Je verblijft altijd in een natuurrijke omgeving en is er altijd iets te doen op het vakantiepark. Op die manier is bourgondisch genieten vanzelfsprekend.