Kleine campings in de Languedoc-Roussillon

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in de Languedoc-Roussillon

Wissen
2 personen
46 campings gevonden

Stranden, gezellige dorpjes en steden dicht bij de kleine camping in Languedoc-Roussillon

Op de kleine camping in Languedoc-Roussillon ervaar je het ultieme vakantiegevoel. Je bent binnen mum van tijd bij stranden, gezellige dorpjes en steden. Maar ook machtige natuur, talloze parels uit de oudheid en wijngaarden van wereldklasse komen veel voor in de regio. Breng zeker een bezoek aan de perfect gerestaureerde citadel in Carcassonne, de Pont du Gard, een 48 meter hoge Romeinse brug en aquaduct en verschillende kathaarse kastelen.

Perfect voor strandliefhebbers

Vier je vakantie op een kleine camping in Languedoc-Roussillon, dan ben je in het epicentrum voor strandliefhebbers. Geniet van de nodige dosis vitamine D op de kilometerslange mediterrane stranden. Het gebied bestaat uit prachtige rustige baaien en hippe strandtenten. Het weer is er perfect: warm, maar goed uit te houden door de frisse bries.

Meer dan 250.000 hectare aan beschermd natuurgebied

In totaal vind je in deze regio meer dan 250.000 hectare aan beschermd natuurgebied. Een leuk gebied om te bezoeken vanuit de kleine camping in Languedoc-Roussillon is de Camargue. Hier spot je tal van wilde dieren, waaronder flamingo’s en wilde paarden. Breng ook zeker een bezoek aan de Cevennen. Dit is een bergachtige streek met vele vergezichten.