Charmecampings in de Vogezen

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in de Vogezen

Wissen
2 personen
26 campings gevonden

Kom tot rust op een charme camping in de Vogezen

Ben je op zoek naar een rustige camping waar je kunt genieten van de natuur? Overweeg dan een charme camping in de Vogezen, een prachtige bergketen in Frankrijk. De charme campings kenmerken zich door rust, gastvrijheid en groene kampeerplekken. Dat wil echter niet zeggen dat je tijdens een vakantie op een charme camping in de Vogezen geen actieve vakantie beleeft! De omgeving biedt namelijk genoeg opties om lekker op pad te gaan.

Verblijf tussen de bergen in de Vogezen

De Vogezen zijn ten opzichte van Nederland het dichtstbijzijnde gebergte van Frankrijk. Indrukwekkende panorama's, ronde bergtoppen en watervallen: je vindt het in deze ruige streek allemaal. Maak een fiets- of wandeltocht en kijk je ogen uit. In de winter zijn de bergen bedekt met een goede laag sneeuw en maak je hier prachtige wandel- of skitochten.

Ontdek de bergmeren in de Vogezen

De Vogezen zijn rijk aan schitterende meren: groot, klein, blauw, groen, gletsjermeren of aangelegde meren. Twee bekende meren zijn Lac de Gérardmer en Lac des Corbeaux. Maak een inspannende wandeltocht rond het water en bewonder de prachtige uitzichten en panorama's. Ben je op zoek naar rust en ontspanning? Lees een boek aan de oever of neem een frisse duik in het heldere water.