Campings in Midden-Frankrijk met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Midden-Frankrijk met zwembad

2 personen
56 campings gevonden

Vakantie vieren op een camping in Midden-Frankrijk met zwembad

Ga je op vakantie naar een camping in Midden-Frankrijk met zwembad, dan geniet je niet alleen op elk moment van de dag van een frisse duik, maar ben je ook in relatief korte tijd bij de mooiste bezienswaardigheden. Oude steden, kastelen en prachtige natuur, je komt het allemaal tegen. Plan ook zeker een dagje uit naar Centre-Val de Loire. Dit gebied is rijk aan historische steden, dorpen, kathedralen en kerken.

Maak kennis met de mooie omgeving van deze regio

Trek je er graag een dagje op uit, dan word je aangenaam verrast door de regio. Je komt uitgestrekte bossen, lieflijke weides en wild stromende rivieren tegen en het gebied leent zich perfect voor mooie wandelingen en fietstochten. Maak zeker een stop bij de kasteeltuinen van Chambord en spot de mooiste vogels in het regionale natuurpark van de Brenne.

Maak de mooiste vakantiefoto’s bij de kathedraal van Bourges

Vanuit de camping in Midden-Frankrijk met zwembad sta je ook binnen de kortste keren in de stad Bourges. Je maakt bij de kathedraal de mooiste vakantiefoto’s en slentert door de vele mooie steegjes. In Centre-Val de Loire kom je tal van prachtige kastelen tegen. Het enorme kasteel van Chambord is zonder meer het hoogtepunt.