Campings in de Tarn met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings aan de Tarn met zwembad

Wissen
2 personen
21 campings gevonden

Gemoedelijk vakantie vieren op de camping aan de Tarn met zwembad

Tarn is een vakantiebestemming waar je misschien niet zo snel aan zou denken. Het Zuid-Franse gebied is namelijk een stuk minder toeristisch. Niettemin ben je hier omgeven door een prachtig berglandschap en de regio bestaat voornamelijk uit kleine en middelgrote campings. Kies bijvoorbeeld voor een camping aan de Tarn met zwembad. Zodra je aan bent gekomen, pak je rustig uit terwijl de kinderen direct nieuwe vakantievriendjes maken in het water.

Ruime staanplaatsen en luxe huuraccommodaties

Een oase van rust, dat is waar je met een camping aan de Tarn met zwembad in Zuid-Frankrijk verzekerd van bent. Je hebt de beschikking over een ruime staanplaats en je kiest uit verschillende luxe huuraccommodaties. Doordat het in deze regio behoorlijk warm kan worden in de zomer is een zwembad een aangename luxe. Daarnaast beschikken de meeste campings over leuke animatie, waar de kids vermaakt worden met gezellige dans en muziek. Ook in de regio is meer dan genoeg te beleven.

Ontdek de heuvelachtige gebieden met uitgestrekte wijngaarden

Tarn staat bekend om de prachtige rotsachtige bergen. Maar je komt ook heuvelachtige gebieden met uitgestrekte wijngaarden tegen. Spot wilde dieren in het adembenemende natuurpark Haute-Languedoc en verken de omgeving vanuit het dal van de rivier de Tarn.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter