Kleine campings in Noord-Frankrijk

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Noord-Frankrijk

2 personen
802 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

In alle rust kamperen op kleine campings in Noord-Frankrijk

Op een kleine camping in Noord-Frankrijk ben je verzekerd van een rustige vakantie. Op deze rustieke campings vind je vooral rust, ruimte en veel natuur. Ze zijn een perfecte uitvalsbasis om de indrukwekkende kustlijn, de prachtige bergen en de vele stadjes te ontdekken.

Heerlijk ontspannen

Beleef de ontspannen gastvrijheid die een kleine camping in Noord-Frankrijk zo speciaal maakt. Door het persoonlijke contact met de eigenaars en de andere kampeergasten heerst er op een kleine camping een gemoedelijke sfeer. Schuif aan bij het avondeten en proef van de lokale specialiteiten, bestel je croissants voor het ontbijt in het kleine campingwinkeltje of geniet vanuit je luie stoel van een prachtig uitzicht. Niks moet, alles mag; dát is pas genieten.

Perfect voor de kids

Voor de kinderen vind je op een een kleine camping in Noord-Frankrijk geen uitgebreide animatie. Maar vervelen doen ze zich geen moment. Een kleine camping geeft de kids genoeg vrijheid om te doen en laten wat ze willen: met vriendjes dammen bouwen in het riviertje, klimmen en klauteren in de kleine speeltuin en 's avonds samen genieten van een groots kampvuur. Smul van geroosterd brood en plakkerige marshmallows, de juiste ingrediënten voor een heerlijke familievakantie.

Ontdek Noord-Frankrijk

Noord-Frankrijk is een cultureel en historisch pareltje met kastelen, abdijen en historische plaatsen. Bezoek de mijnstreek Nord-Pas-de-Calais, een UNESCO Werelderfgoed, en beklim de hoogste steenkoolbergen van Europa. Langs de kust vind je badplaatsen met een ruime historie, zoals Le Touquet. Tot slot zijn middeleeuwse steden als Lille, Arras en Amiens ook zeker het bezoeken waard.